luni, 24 iunie 2013

Paris Love Box vorbeste despre dragoste. Despre momentul acela in care te intrebi cum de ai putut trai pana atunci fara persoana de langa tine. Despre linistea pe care numai zambetul sau ti-o ofera. Despre felul in care iti bate inima. Paris Love nu vorbeste despre Ileana Cosanzeana si Fat Frumos. Vorbeste despre mine si despre tine, despre povestile noastre de dragoste despre care ne amintim cu drag in fiecare clipa.

Paris Love Box este cutia care iti va aminti mereu ca dragostea este cea care face viata sa straluceasca. Fie ca o folosesti la nunta sau o daruiesti cuiva drag, fie ca o iei ca sa-ti pui in ea cele mai de pret lucruri sau pur si simplu vrei o cutie pentru bijuteriile tale, Paris Love Box iti va fi mereu alaturi. Lucrata de artistii Le Cose Animate dupa un colaj original, Paris Love combina o carte postala cu trandafiri romantici si simbolul bine cunoscut al Parisului - Turnul Eiffel.

Paris Love Box este handmade in RO, unicat si costa 85 de lei.
Daca doresti iti putem personaliza cutia la interior (contra cost - 10 lei, cu orice mesaj sau nume doresti).
Cutia este din lemn, are 20x30x15cm, este pictata cu vopsele acrilice si decorata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita cu trei straturi de lac eco pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Daca vrei sa vezi si alte cutii apasa aici.

Daca doresti sa personalizezi cutia cu un mesaj la interior te rugam sa specifici acest lucru atunci cand faci comanda, altfel vei primi cutia fara niciun text inauntru.

Viziteaza magazinul nostru online aici


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu