duminică, 8 septembrie 2013

Baroque Baby Box este o cutie perfecta pentru amintirile copilasului tau, fie ca este nou nascut sau voinic, la fel de potrivita pentru o fetita cat si pentru un baietel. Lucrata manual de artistii Le Cose Animate, cu un design original, combina fluturi turcoaz cu un model baroc bej pe un fundal bleu pastelat, innobilata fiind de o rama ce incadreaza numele micutului sau micutei.
Cutia este din lemn si are 40x30x15cm, fiind suficient de incapatoare pentru a fi folosita la botez pentru trusoul bebelusului sau pentru a pastra cele mai frumoase amintiri ale copilului, ori  de ce nu, rechizitele scolare.
Baroque Baby Box este infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, antichizata si protejata prin trei straturi de lac eco.
Un cadou perfect pentru o proaspata mamica sau pentru un copilas minunat.
Cutia costa 180 de lei si poate fi personalizata cu un mesaj la interior (contra cost -10 lei).

Daca doresti sa vezi si alte obiecte destinate copiilor apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online de aici

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu