marți, 10 septembrie 2013

Blue Baby Name Hearts sunt inimioarele vesele care, prinse intr-o ghirlanda, iti vor personaliza camera copilului sau candy bar-ul de la botez ori de la ziua sa de nastere. Perfecte pentru a inveseli atmosfera, le poti folosi pentru a forma orice nume sau cuvant doresti.

Inimioarele sunt din lemn, au 10x10cm, sunt 100% Handmade in RO, pictate cu vopsele acrilice si infrumusetate prin tehnica decoupage-ului. Vin prinse pe o sfoara vintage.

Pretul difera in functie de nume sau mesaj, asa ca te rugam sa ne contactezi pentru detalii la adresa de mail contact@lecoseanimate.ro
Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru pitici apasa aici.
Nu iti plac fluturasii bleu sau doresti alt model? Ne face mare placere sa lucram obiectele dupa dorintele tale, asa ca nu ezita sa ne scrii.



Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.


0 comments:

Trimiteți un comentariu