joi, 10 octombrie 2013

Country Chic, vintage si incapatoare, cutia Autumn Clock este un colaj marca Le Cose Animate ce imbina un postcard vintage cu un ceas vechi, pasarele si trandafiri, totul fiind innobilat de modelul baroc din fundal. Cu un mesaj care te face sa nu uiti ca timpul trece cu o rapiditate de neimaginat, cutia iti pastreaza mereu amintirile si te roaga sa ”Enjoy Every Moment”. Autumn Clock este din lemn, are 30x20x15cm si este lucrata cu multa grija pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand, infrumusetata prin tehnica decoupage-ului si antichizata. Cutia este pictata cu vopsele acrilice poate fi personalizata cu un mesaj la interior (contra cost - 10 lei). Se potriveste de minune cu tava si suporturile pentru pahare Autumn Clock din acelasi set.
Cutia Autumn Clock costa 85 de lei si este unicat.
Un cadou minunat ce poate fi oricand completat cu suportul pentru servetele sau cutiuta de bijuterii din acelasi set, cutia Autumn Clock iti va infrumuseta biroul sau casa cu usurinta.
Daca vrei sa vezi si alte cutii apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu