vineri, 11 octombrie 2013

Semnul delicat Ratusca face parte din frumoasa serie de semne cu poezii pentru copii, un minunat mod de a decora camera micutei sau micutului tau, fie ca este bebe sau voinicut.
Un colaj delicat cu o ratusca, fundite roz si dantele vintage ce innobileaza poezia Emiliei Plugaru "Ratusca cea curioasa" iti va lumina fiecare zi petrecuta alaturi de copilas.
Vesel si romantic, semnul Ratusca este perfect pentru a infrumuseta camera celui  mic si poate fi personalizat cu nume sau cu un mesaj. 
Ai o poezie preferata pe care doresti sa o pui in valoare intr-un mod original? Nu ezita sa ne contactezi, ne face mare placere sa lucram obiecte la comanda.
Semnul Ratusca este un cadou minunat pentru o proaspata mamica.
Unicat, 100% handmade in RO, semnul este din lemn, are 20x30cm si este pictat cu vopsele acrilice si infrumusetat prin tehnica decoupage-ului.
Ratusca minunata costa 50 de lei si este plina de invataminte.

Viziteaza magazinul nostru online aici. 

Pentru alte obiecte si decoratiuni pentru copii apasa aici.
 Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu