duminică, 6 octombrie 2013

Pentru ca ne place sa avem o casa dichisita iubim suportul de servetele Autumn Clock. Foarte practic si usor de folosit, mascheaza cu eleganta cutia de servetele de care avem mereu nevoie. Este din lemn, lucrat dupa un model marca Le Cose Animate ce combina un postcard vintage cu pasari si trandafiri eleganti, dar si cu un ceas vintage ca sa nu uitam niciodata sa ne bucuram de fiecare moment. Cutia pentru servetele are imagini diferite pe fiecare dintre cele doua laterale, asa ca nu iti vei putea lua ochii de la ea. Viseaza la frunze colorate de toamna si mai ales la bostanii care i se potrivesc perfect. Are 28x20x11 si este perfecta pentru a imbraca orice cutie de servetele pe care o gasesti in comert.
Daca iti doresti o cutie de servetele cu alt model nu ezita sa ne contactezi, ne face placere sa lucram obiecte dupa dorintele tale.
  Cutia pentru servetele Autumn Clock costa 45 de lei si este unicat.
Viziteaza magazinul nostru online aici.
Pentru alte decoratiuni si cadouri handmade apasa aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu