marți, 8 octombrie 2013

Vintage Horse este o cutie pentru vinuri foarte eleganta. Cu un model vintage original marca Le Cose Animate, care combina schitele lui Da Vinci cu ceasul old look, Vintage Horse Wine Box iti va bucura cu siguranta seful, prietenul, tatal sau iubitul, fiind un cadou perfect pentru un barbat in orice imprejurare.

Cutia este din lemn, are 35x11x10cm, este pictata cu vopsele acrilice, infrumusetata prin tehnica decoupage-ului si lacuita pentru protectie.
Lemnul este antichizat si cutia poate fi personalizata cu un mesaj la interior (contra cost - 10 lei), astfel incat darul tau sa nu fie doar unic, ci destinat exact persoanei dorite.

Cutia de vinuri Vintage Horse costa 75 de lei si este unicat.

*Sfat: Putem personaliza cutia si cu anul lui de nastere, asa incat tu sa ii poti cumpara o sticla de vin din acel an. Suna minunat, nu?
Viziteaza magazinul nostru online aici.
Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru domni apasa aici.

 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu