duminică, 20 octombrie 2013

The Blue Tray este tava care te va insoti atunci cand iti bei cafeaua: neagra, cu mult lapte sau simpla cu zahar, depinde cum preferi. Vesela si fresh, tava iti va insenina diminetile si va aduce un strop de magie in casa ta. Lucrata dupa un colaj original marca Le Cose Animate, imbina culorile marii cu fluturi delicati si pasarele intr-o combinatie vintage cu aspect antichizat. Nu uita niciodata de mesajul pe care ti-l transmite: Iubeste, Zambeste, Viseaza!
The Blue Tray este din lemn, are 35x25x10cm si este lucrata cu multa grija pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Are cate o inimioara decupata in lemn pe fiecare laterala si este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului.
Tava este unicat si iti va infrumuseta diminetile si iti va face invitatii sa zambeasca.
The Blue Tray costa 63 de lei. 

Tava Blue se potriveste de minune cu inimioarele Little Blue Coasters pe care le gasesti aici.

Daca vrei sa vezi si alte decoratiuni si accesorii pentru masa apasa aici.

Pentru a vizita magazinul nostru online te rugam sa apesi aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

1 comments: