miercuri, 23 octombrie 2013


The Map Wine Box este o cutie speciala pentru vinuri. Infrumusetata cu harta globului vintage si antichizata pentru un old look, viseaza sa calatoreasca mereu.
Este perfecta pentru a te salva atunci cand ai nevoie de un cadou special pentru un barbat, fie ca este vorba de tatal tau, prietenul, colegul sau seful. Mesajul de pe laterala cutiei iti reaminteste ca singura bogatie a omului este cumulul de experiente: ”Travel is the only thing you buy in life that makes you richer.”

Cutia poate fi personalizata cu un mesaj la interior, pentru a face darul si mai special (contra cost - 10 lei).
The Map Wine Box este din lemn, are 35x11x10cm, este pictata cu vopsele acrilice, infrumusetata prin tehnica decoupage-ului si lacuita pentru protectie.

Cutia de vinuri Map costa 75 de lei si este unicat.

*Sfat: Putem personaliza cutia si cu anul lui de nastere, asa incat tu sa ii poti cumpara o sticla de vin din acel an. Suna minunat, nu?
Viziteaza magazinul nostru online aici.
Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru domni apasa aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu