duminică, 24 noiembrie 2013

Cutia Blue Cupcake este perfecta pentru petrecerea piticului tau. O poti umple cu macarons deliciosi sau cu cupcakes vesele.
Poti pune in ea si mici cadouri pentru invitati sau fotografii cu piticul tau pe care sa le admire toata lumea. Cutia este din lemn, are 20x30x15cm, este infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, pictata cu vopsele acrilice si antichizata.


 Modelul este un colaj original marca Le Cose Animate cu minunate cupcakes. Cutia este personalizata cu numele piticului pe capac atat la interior cat si la exterior.
Cutia Blue Cupcake este perfecta si pentru a fi daruita unui micut, care isi va putea pastra toate amintirile in ea.Blue Cupcake Box costa 100 de lei si este unicat, lucrata manual in Ro.

Pentru alte cadouri si decoratiuni destinate micutilor apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici.
Si o poza de la petrecerea lui Andrei, sursa foto: Florin Kiritescu, dulciuri: Grace Couture Cakes
Dulciurile sunt facute cu grija de Grace Couture Cakes. 


Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu