luni, 25 noiembrie 2013


Stim cu totii cat de dificil este sa alegi cadoul pentru seful tau. Nu ii poti lua o pereche de soseste sau ceva foarte personal si nici nu vrei sa dai tot salariul pe un cadou (nu de alta, dar mai sunt atatia la care trebuie sa ajunga mosul cu daruri din partea ta). Ai vrea insa un cadou special, care sa il/ o impresioneze.

Daca ai un sef, atunci cutiile noastre destinate barbatilor sunt perfecte pentru tine. Fie ca alegi o cutie pentru vin, fie ca alegi o cutie perfecta pentru a-i infrumuseta biroul, cu siguranta il vei impresiona. Are o pasiune si ti-ai dori ca viitorul cadou sa fie personalizat cu o tema anume? Atunci ai ajuns exact in locul potrivit, ne face placere sa lucram obiecte la comanda cu orice tematica.


Daca ai in schimb o sefa, atunci stii cat de pretentioase pot fi doamnele. Vei gasi la noi in atelier modele delicate de cutii, tavi, suporturi pentru pahare sau ladite, pe care le poti personaliza cu numele sefei sau cu un citat din cartea/ filmul preferat. Apasa aici daca vrei un cadou cu tematica de sarbatori sau aici daca preferi un model shabby chic care sa o bucure tot anul!

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu