vineri, 1 noiembrie 2013


Cutia de Craciun este lucrata special pentru iubitorii de colinde romanesti. Combina o carte postala vintage cu fulgi de nea, vrabiute si minunatul colind Steaua sus rasare. Laterala cutiei are harta Romaniei cu o inimioara in mijloc, decorata cu fulgi de nea si cuvinte dulci din minunata noastra limba romaneasca. Handmade in Ro, Cutia de Craciun isi doreste sa ne aminteasca de frumoasele noastre traditii si obiceiuri de Craciun. Pentru cei carora le placea sa se duca la colindat, sa manance covrigi si mandarine, sa se joace in zapada si sa viseze la cozonacul bun al bunicii si la mirosul de mere coapte in scortisoara. Pentru cei care iubesc bradul de Craciun si zambetele celor dragi atunci cand deschid cadourile. Pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, Cutia de Craciun este din lemn si are 20x30x15cm.
Cutia de Craciun este lucrata manual de artistii Le Cose Animate dupa un model unic, original, si costa 78 de lei.
Un dar minunat pentru tine sau pentru cineva drag tie, Cutia de Craciun face parte din Vintage Christmas Collection si deschide oficial sezonul de sarbatori in atelierul nostru.
Cutia de Craciun este un cadou minunat ce poate fi personalizat cu un mesaj la interior (contra cost - 10 lei), poti scrie un citat sau, mai simplu, numele destinatarului. Gasesti mai multe cadouri de Craciun aici.
Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu