luni, 4 noiembrie 2013

In fiecare an ajungi sa cauti cadouri in ultimul monent? Ei bine, atunci este cazul sa schimbi ceva! De ce sa alergi prin magazine aglomerate cand iti poti bucura prietenii si familia cu daruri lucrate cu mare grija special pentru ei?
 Ai un copil la scoala sau gradinita si ai nevoie de un dar care sa impresioneze profesoara? Atunci obiectele lucrate manual de noi sunt perfecte pentru tine!

Nu stii ce sa ii cumperi sefului? Cadourile noastre sunt perfecte! Ti-am pregatit o colectie de cutii, tavi, ladite, suporturi pentru pahare si alte mici daruri care pot fi personalizate cu nume sau mesaj in asa fel incat darul tau sa fie cu adevarat special! Printr-un simplu mail poti face comada iar obiectele vor ajunge la tine prin curier, acasa ori la birou, cum preferi.
Ia in calcul durata de excutie intre 4-7 zile lucratoare, pentru ca ne dorim sa lucram cu multa grija fiecare obiect in parte. Unice si cel mai important, gandite special pentru tine si cei dragi tie, obiectele handmade by Le Cose Animate din colectia Vintage Christmas Collection iti pot infrumusetata casa de sarbatori, asa ca nu te gandi doar la ceilalti, si tu meriti sa ai un Craciun de poveste! Apasa aici sa vezi intreaga colectie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu