joi, 30 ianuarie 2014

Mr & Mrs Cake Topper este perfect pentru o nunta speciala. Iti poti alege culoarea care sa se potriveasca de minune cu tortul de nunta. Vrei sa scrie altceva? Nimic mai simplu, trebuie sa doar sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa ne spui cum ai vrea sa arate cake topper-ul tau.

Mr & Mrs Cake Topper este din lemn, pictat cu vopsele acrilice si lacuit cu lac ecologic pentru protectie. Are aplicate doua betisoare pentru a putea fi infipt in tort cu usurinta, betisoare pe care mai apoi le poti dezlipi pentru a folosi ca decor cuvintele.

Mr & Mrs costa 35 de lei si este un decor shabby chic minunat.





Tortul de vis pe care il gasesti in fotografii este creatia Nu e moft.

”Pasiunea pentru deserturi nu e un moft, e lucrul care poate mă defineşte, iar timpul petrecut în propria bucătărie e un timp al fericirii, pentru că ştiu că, la sfârşit, îl pot împărtăşi cu ceilalţi.
“Nu e moft” e un loc frumos al sufletului meu, un loc în care pariul cu mine însămi începe să prindă contur. Dovada: majoritatea reţetelor postate sunt la prima încercare.
Din fiecare preparat învăţ câte ceva – şi sper să folosească şi altora”


Multumim pe aceasta cale dragei noastre prietene pentru tortul delicios pe care il vom savura cu gandul la voi.

Daca vrei sa vezi si alte decoratiuni pentru nunta apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu