duminică, 2 februarie 2014

La Foule este o patiserie vistoare, in care daca ai intrat simti pur si simplu aroma romantica a stradutelor din Paris. Te incanta dulciurile aratoase care mai de care mai apetisante si pentru o clipa ai impresia ca visezi, asa ca daca locuiesti in Oradea trebuie neaparat sa ajungi aici. Mai multe despre Patisseria La Foule poti citi aici. Cutia La Foule a fost lucrata cu mare grija special pentru dulciurile delicioase, care sa stea la loc de cinste.

Daca vrei si tu obiecte handmade in Ro personalizate special pentru business-ul tau nu ezita sa ne contactezi printr-un mail la contact@lecoseanimate.ro

De ce sa alegi handmade? Pentru ca fiecare obiect este lucrat cu multa grija si poate fi personalizat pana in cele mai mici detalii. Pentru ca ai posibilitatea de a alege de la culoare pana la desen, pas cu pas. Pentru ca obiectele handmade au un aer aparte. Pentru ca imaginea companiei tale este la fel de importanta precum calitatea serviciilor sau produselor tale. Pentru ca poti darui clientilor si colaboratorilor tai cadouri handmade personalizate cu logo-ul companiei, cadouri pe care sa le indrageasca si care sa le aminteasca mereu de tine.

Pentru a vedea mai multe obiecte personalizate apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online aici.


 Si cateva fotografii de la targul Top Mariage&Events Oradea (multumiri La Foule):

0 comments:

Trimiteți un comentariu