joi, 9 ianuarie 2014


 Paris Love Tray iti va completa decor shabby chic incantandu-i pe invitatii tai. Va fi alaturi de tine cand iti bei cafeaua dimineata si ceaiul de seara si iti va pastra toate micile secrete.
Paris Love Tray viseaza la Paris si la marea dragoste. Cu un colaj original by Le Cose Animate ce combina un postcard vintage cu trandafiri eleganti si turnul Eiffel, tava shabby chic iti indulceste zilele.

Poate fi personalizata cu orice mesaj pentru a deveni cadoul perfect. Paris Love este din lemn, are 35x25x10cm si este lucrata cu multa grija pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Are cate o inimioara decupata in lemn pe fiecare laterala si este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului.

Tava Paris Love costa 65 de lei.

Daca vrei sa vezi si alte decoratiuni si accesorii pentru masa apasa aici.

Pentru a vizita magazinul nostru online te rugam sa apesi aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu