luni, 13 ianuarie 2014

Pink Poly Hearts sunt inimioare delicioase perfecte pentru decorul tau! Sunt roz prafuit si au 15x15cm si 5cm grosime, sunt antichizate si suflate cu praf de magie. Pot fi asezate oriunde in casa, fie ca este vorba de sufragerie, dormitor sau camera copilului si cel mai important: pot fi lipite foarte usor de perete! Pink Poly Hearts sunt din polistiren foarte rezistent si foarte usor, asa ca le poti lipi chiar deasupra patutului bebelusului fara sa iti faci griji ca se vor dezlipi. Au pe spate o banda dublu adeziva, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa hotarasti locul si sa le lipesti, sau sa le asezi cu grija pe masuta de cafea ori pe o polita (stau singure, nu este nevoie sa fie sprijinite).

Te vor intampina cu zambete vintage si un parfum shabby chic plin de iubire. Inimioarele Pink Poly Hearts sunt perfecte pentru a fi daruite cuiva drag, mai ales cand vine vorba de cadouri inedite fara vreun motiv anume, pentru ca stim deja ca iti place sa ii bucuri pe cei pe care ii iubesti fara sa fie neaparat o ocazie speciala. Le poti folosi si ca decor de nunta, pentru a infrumuseta candy bar-ul sau ca recuzita pentru fotografii.

Daca iti doresti o alta culoare nu trebuie decat sa ne anunti. De asemenea, inimioarele pot fi personalizate, asa ca te rugam sa ne contactezi pentru comenzi speciale.

Pink Poly Hearts vin in set de doua bucati, pentru ca pur si simplu nu pot fi despartite. Costa 45 de lei si sunt unicat, 100% handmade in Ro.

Daca vrei sa vezi si alte decoratiuni si accesorii apasa aici.

Pentru a vizita magazinul nostru online te rugam sa apesi aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu