duminică, 23 februarie 2014


 Intotdeauna ne-a facut placere sa lucram decoratiuni personalizate pentru evenimente cu tematica. De aceasta data am facut minunatii handmade pentru un botez cu tema martisorului. Fluturasi, alb si rosu, snururi si multa multe veselie vor vesti primavara pe data de 1 martie.

Inimioarele noastre sunt si in acest sezon vedete,  fie ca este vorba de marturii-martisoare, invitatii la botez sau decoratiuni pentru candy bar.

 Daca vrei si tu ceva deosebit cu o tema anume nu ezita sa ne contactezi printr-un mail la contact@lecoseanimate.ro Nunta, botez, petrecere privata sau corporate, vei fi sigur ca evenimentul tau este cu adevarat special, cu parfum shabby chic, 100% handmade in RO.

Pentru toate obiectele destinate copilasilor apasa aici.

Viziteaza-ne magazinul online aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu