marți, 25 februarie 2014

Cutia Dulci Amintiri este un cadou minunat pentru o femeie extraordinara. Fie ca este vorba de iubita ta, mama ta, sora ta, sefa ta sau cea mai buna prietena, cutia Dulci Amintiri ii va sta alaturi si la bine, si la greu. Ii va pastra cele mai dragi amintiri, fotografii si secrete. Ii va creea o atmosfera shabby chic plina de romantism si o va face sa zambeasca de fiecare data cand o deschide. Cutia Dulci Amintiri este din lemn, are 20x30x15cm, este pictata cu vopsele acrilice si decorata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita cu trei straturi de lac eco pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Cutia poate fi personalizata cu orice nume, citat sau mesaj pe capac (gratuit). Cutia poate fi personalizata si la interior, ca in imagini (contra cost - 10 lei).

Un cadou deosebit, handmade si unicat, cutia Dulci Amintiri costa 100 de lei. 

Daca vrei sa vezi si alte cutii apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online aici.Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu