joi, 6 februarie 2014


Bufnita Zambitoare face parte dintr-o serie de trei martisoare care mai de care mai vesel. Martisorul Zambitor te va face sa razi toata primavara. Te va insoti atunci cand iti bei cafeaua ca suport de cana si iti va inveseli atmosfera la birou sau oriunde in alta parte doresti sa il atarni.
 Din lemn, pictat cu vopsele acrilice si infrumusetat prin tehnica decoupage-ului, martisorul are 7x7cm si este 100% handmade in Ro.

Bufnita Zambitoare costa 10 lei si este unicat. Te sfatuim sa comanzi din timp martisoarele pentru cei dragi tie deoarece aceste produse se lucreaza numai pe comanda. Gasesti si alti vestitori ai primaverii aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici.
Atentie! Comanda minima in magazin este de 50 de lei.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu