sâmbătă, 8 februarie 2014

Tava si cutiuta pentru prima suvita a bebelusului care tocmai a implinit un an sunt un must have atunci cand il sarbatoresti. Personalizate cu numele piticului, sunt decorate cu fluturi albastri veselie si plini de viata.

Setul pentru 1 an costa 110 lei si te va incanta cu siguranta.

Asa vei pastra amintirea de la prima petrecere a micutului astfel incat sa va amuzati impreuna cand va creste si ii vei putea povesti.

Tava (35x25x10cm) si cutiuta (20x8x4cm) sunt din lemn, pictate manual si decorate prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuite pentru protectie si antichizate.

 Setul 1 an costa 110 lei si este unicat.

Te rugam sa ne trimiti un mail daca doresti ca produsele sa aiba alt model decat cel prezentat. Nu uita sa specifici numele copilasului atunci cand faci comanda. Setul contine o tava si o cutiuta pentru suvita.


Daca doresti sa vezi si alte cadouri si decoratiuni din acelasi set apasa aici.

Pentru toate obiectele destinate copilasilor apasa aici.

Viziteaza-ne magazinul online aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

1 comments: