luni, 31 martie 2014

Paravanul Shabby Times iti aminteste de vremurile in care pentru iubire sacrificai tot.
Visand la stradutele pietruite din vechile orase pe care iubeste sa le viziteze, Shabby Times iti va transforma casa intr-un loc romantic plin de povesti.
 
Paravanul Shabby Times este din lemn, 100%  handmade in RO. Are 170x120cm si este pictat manual, apoi antichizat si lacuit (folosim numai produse ecologice) pentru ca tu sa te bucuri de el ani la rand. Il poti folosi pentru a-ti infrumuseta locuinta, shop-ul sau atelierul. Este si un decor deosebit pentru un eveniment important din viata ta, fiind perfect pentru sedinte foto.

Paravanul Shabby Times este unicat si costa 630 de lei. 

Obiectul se lucreaza numai la comanda si poate fi personalizat in culorile dorite de tine.

Paravanul Shabby Times se livreaza numai in Bucuresti, daca locuiesti in alt oras te rugam sa ne contactezi printr-un mail.

Daca doresti sa vezi si alte cadouri pentru doamne apasa aici. 

Viziteaza magazinul nostru online aici. 


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu