joi, 3 aprilie 2014


 Iepuroii de lemn sunt un decor deosebit pentru casa ta. Fie ca ii folosesti in camera copilului, ca decor de Pasti sau ii oferi cadou, iepuroii din lemn iti vor inveseli sufletul si atmosfera.
Cei doi au 15cm, respectiv 25cm inaltime si 2cm grosime. Stau singuri in picioare si  au la gat cate o fundita colorata a carei nuanta o poti alege pentru a se potrivi cu restul decorului. Iepuroii sunt din lemn, pictati cu vopsele acrilice si antichizati, apoi lacuiti in 3 straturi pentru protectie.
Iepuroii sunt foarte potriviti si pentru a decora candy bar-ul de la un botez cu tematica.

 Iepuroii din lemn vin in set de doua bucati si costa 68 de lei. Sunt unicat, 100% handmade in Ro.

Iti doresti decoratiuni din lemn dar alta forma (poate un fluture, o pisica sau un elefant). culoare sau dimensiune? Nu ezita sa ne contactezi, ne face placere sa lucram obiecte la comanda!

Daca doresti sa vezi si alte cadouri pentru doamne apasa aici. 

Viziteaza magazinul nostru online aici. 
 



Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu