joi, 17 iulie 2014

 Oooh da, stim deja cat de mult iubesti cupcakes-urile! Si noi la fel! Tocmai de aceea am inceput un frumos proiect cu Brigitte Patisserie!
5 cupcakes delicioase intr-o cutie delicata ce poate fi personalizata cu un mesaj la interior, astfel incat sa se transforme intr-un cadou deosebit pentru o persoana importanta din viata ta. Fie ca este vorba de mama, prietena, sora, sotie sau sefa, Cupcakes in a Box sunt cadoul perfect. O combinatie delicioasa de ciocolata sau vanilie (tu hotarasti aroma preferata) cu un model superb, totul intr-o cutie din lemn lucrata manual de artistii Le Cose Animate.
Cutia contine 5 cupcakes si este unicat. Fiecare cupcake este homemade si decorat cu multa grija. Pentru ca tu sa primesti dulciurile proaspete, te rugam sa faci comanda cu minimal 3 zile inainte de data la care doresti sa iti livram cutia. Modelul de pe cutie poate sa difere, asa ca daca doresti alte nuante nu ezita sa ne contactezi!

Cupcakes in a Box costa 120 de lei si este un cadou unicat, 100% handmade & homemade in Ro!
Atentie, produsele se livreaza numai in Bucuresti.

Cutia este din lemn, are 35x11x10cm, este pictata cu vopsele acrilice, infrumusetata prin tehnica decoupage-ului si lacuita pentru protectie.  Poate fi personalizata cu orice nume, initiale, mesaj sau data la interior (contra cost - 10 lei).
Viziteaza-ne magazinul online aici.
Pentru mai multe cutii apasa aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu