marți, 15 iulie 2014

Pentru zile in care ai nevoie de ceva care sa iti aminteasca ce este mai important in viata - sa visezi, sa iubesti si sa zambesti. Delights Box este cutia perfecta pentru amintirile tale cele mai dragi, fie ca este vorba de bijuterii, scrisori de dragoste sau bilete de avion. Amintiri care iti fac viata mult mai dulce si mai frumoasa. Cutia este lucrata dupa un colaj original marca Le Cose Animate ce combina trandafiri cu o rama shabby chic si parfumul vintage de lemn antichizat. Cutia are si o micuta inchizatoare ca sa iti tina obiectele la loc sigur. Delights Box este din lemn, are 35x11x10cm, este pictata cu vopsele acrilice, infrumusetata prin tehnica decoupage-ului si lacuita pentru protectie.

Delights Box poate fi infrumusetata cu flori sau dulciuri, ori cu decoratiuni shabby chic si daruita cuiva drag. Cutia poate fi personalizata la interior cu un mesaj, nume sau data. (costa 10 lei).

Unicat, 100% handmade in RO, Delights Box costa 75 de lei.


Viziteaza-ne magazinul online aici.
Pentru mai multe cutii apasa aici.



Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu