luni, 14 iulie 2014


Cheile vintage sunt perfecte pentru o nunta altfel, o nunta delicata si plina de sentimente. O nunta vintage, cu aroma de romantis si parfum shabby chic. Invitatii tai vor pastra cu siguranta ani la rand amintirea nuntii tale prin marturiile personalizate in forma de cheie vintage. Cheile sunt 100% handmade in Ro, lucrate dupa un model marca Le Cose Animate si personalizate  cu initialele voastre si data evenimentului. Cheile sunt pictate cu vopsele acrilice si antichizate apoi lacuite in 3 straturi.
Fiecare cheie este unicat si spune povestea voastra. Cheile vintage sunt din lemn de 3mm grosime cu 14cm.
O cheie vintage costa 12 lei si este unicat. Comanda minima este de 10 bucati. Pentru personalizari si alte detalii nu ezitati sa ne contactati.

Pentru alte accesorii si decoratiuni de nunta apasa aici.

Ne poti vizita magazinul online apasand aici. 


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu