vineri, 11 iulie 2014

Cutiuta Love Story Ring Box este perfecta pentru verighete. Are un separator la interior special pentru ca cele doua inele sa stea la loc de cinste si poate fi personalizata cu orice mesaj sau cu numele voastre.

  In cazul in care nu te reprezinta, imaginea de pe capac poate fi modificata cum doresti, fie alegi unul dintre modelele existente pe cutiile mari (gasesti aici modelele care pot fi redimensionate pe cutiuta de verighete), fie folosim un colaj din fotografiile tale preferate.



Cutiuta Love Story Ring Box are 20x8x4cm si este din lemn, infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, pictata manual si antichizata pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Iti va aminti mereu de momentul cel mai frumos in care v-ati jurat iubire vesnica.

Produsul poate fi personalizat cu initiale pe exterior sau interior.

O cutiuta pentru verighete costa 50 de lei si este unicat.

Pentru alte accesorii si decoratiuni de nunta apasa aici.

Ne poti vizita magazinul online apasand aici. 




Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu