joi, 10 iulie 2014


Vintage Butterfly Favors iti vor inveseli cu siguranta atmosfera, fie ca este vorba de botezul copilasului, o petrecere sau chiar de nunta. Sunt marturii delicioase din mdf de 3mm, pictate cu vopsele acrilice si infrumusetate prin tehnica decoupage-ului, apoi antichizate si lacuite in trei straturi. Modelul combina vrabiute si alte pasari pe fundal vintage, cu trandafirasi si arome shabby chic. Fluturasii au 7x10cm si pot fi personalizati cu orice nume, data sau mesaj. Daca doresti un alt model pe fluturas te rugam nu ezita sa ne contactezi. 
Marturiile in forma de fluturasi nu sunt doar frumoase, ci si utile, ele putand fi folosite ca suport pentru pahar.
Fluturasii vin in set de 10 bucati si sunt 100% handmade in Ro, lucrati dupa un model original marca Le Cose Animate. Setul de 10 marturii costa 100 de lei. Daca doresti cantitati mai mari sau mai mici nu ezita sa ne trimiti un mail la contact@lecoseanimate.ro pentru a stabili impreuna toate detaliile.

Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru nunta apasa aici.
Daca vrei sa vezi si alte modele pentru copii apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu