miercuri, 9 iulie 2014


 Iubim cheile pentru ca ne amintesc de esenta lucrurilor importante din viata noastra. Cheile deschid usi in spatele carora ne astepta lucruri minunate si inchid sertarele cu secretele noastre cele mai ascunse. Cheile deschid inimi si drumul catre o viata impreuna. Semnul Vintage Key este perfect pentru a decora casa ta sau un eveniment important precum nunta, petrecerea de logodna, botez, etc.
Cheia este din lemn, are 55x25x2cm si este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi antichizata si protejata cu trei straturi de lac eco. Poate fi personalizata cu initiale, cu data sau cu mesaj. Putem modifica atat culoarea cheii cat si fontul, asa ca nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de ceva special.


Vintage Key Sign costa 145 de lei si este unicat, 100% handmade in Ro de catre artistii Le Cose Animate. Fiecare cheie in parte este lucrata manual cu multa grija, pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Vintage Key Sign este si un cadou perfect ce poate fi personalizat dupa cum doresti.
Daca doresti sa vezi si alte cadouri si decoratiuni pentru nunta apasa aici.
Pentru decoratiuni shabby chic si vintage perfecte pentru casa ta apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online de aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu