duminică, 14 septembrie 2014

Fall in Love Garland este ghirlanda care iti va infrumuseta decorul, aducand evenimentului tau o nota vintage chic. O combinatie de carte postala cu trandafiri portocalii si ceasuri vintage, ghrilanda viseaza la frunze aramnii si iubiri de toamna calda.
Perfecta pentru candy bar, pentru o nunta in gradina sau pentru o petrecere privata, ghirlanda are aproximativ 1,10 m si este formata din patratele de lemn de 9x9cm, pictate si infrumusetate prin tehnica decoupage-ului, apoi antichizate si lacuite pentru protectie.
Ghirlanda poate fi personalizata si cu alte mesaje (love is sweet, falling in love, etc.).

Ghirlanda Fall in Love costa 110 lei si este unicat, 100% handmade in Ro.


Daca doresti iti putem face in acelasi stil inimioare personalizate, marturii, cutie personalizata, semn si alte decoratiuni. Nu ezita sa ne contactezi!

Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru nunta apasa aici.


Viziteaza magazinul nostru online aici.
 



 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
 
Fall in Love Garland face parte din decorul candybar-ului MauMau despre care puteti citi mai multe aici. 

0 comments:

Trimiteți un comentariu