sâmbătă, 13 septembrie 2014

Monogrammed Boxes sunt setul de trei cutii rotunde personalizate cu monograma dorita de tine. Pot fi folosite pentru a pastra amintirile cele mai dragi sau pot fi umplute cu flori pentru a decora casa, biroul sau un eveniment deosebit. Orice ai alege sa faci cu ele, cutiutele sunt un cadou cu adevarat special. Lucrate manual de artistii Le Cose Animate
Monogrammed Boxes sunt pictate cu vopsele acrilice si antichizate, apoi decorate prin tehnica decoupage-ului cu o rama vintage si initialele persoanei sau persoanelor carora le sunt destinate.

Culoarea ramei si a intialelor poate fi modificata la cerere. Shabby chic, pline de povesti, Monogrammed Boxes sunt din lemn si au dimensiuni diferite - 16x7cm, 14x6cm si 12x5cm. Pot fi personalizate la interior cu un mesaj dorit (contra cost - 20lei).

Setul de 3 cutii rotunde costa 85 de lei si este unicat. 

Daca doresti sa vezi si celelalte cutii marca Le Cose Animate click aici.

Pentru alte accesorii si decoratiuni  apasa aici.

Ne poti vizita magazinul online apasand aici. 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu