marți, 28 octombrie 2014

Christmas Goodies Box este o cutie vintage plina cu ornamente handmade: trei inimioare din textil, 2 inimioare din lemn, 2 conuri vesele si un calut delicios. Toate decoratiunile au agatoare pentru a putea fi puse in brad si sunt 100% handmade in Ro.

Cutia are un model original marca Le Cose Animate cu mesajul ”All hearts come home for Christmas”, insa mesajul poate fi modificat iar cutia poate fi astfel personalizata. Aceasta poate fi personalizata si la interior cu orice nume, sigla sau mesaj (costa 10 lei), transformandu-se astfel intr-un cadou corporate deosebit.
Cutia este din lemn si are 35x11x10cm, este pictata cu vopsele acrilice, infrumusetata prin tehnica decoupage-ului si lacuita pentru protectie.
Christmas Goodies Box costa 125 de lei si este unicat.
Daca vrei sa vezi si alte cadouri si decoratiuni de Craciun apasa aici.
Pentru a vizita magazinul nostru online apasa aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu