joi, 30 octombrie 2014

The  Vintage Christmas Tree demoleaza practic conceptul traditional de brad de Craciun, in speranta ca ne vom responsabiliza si vom incerca sa salvam ce a mai ramas din natura deja distrusa. Daca doresti sa ai un brad deosebit ani la rand atunci The Vintage Christmas Tree este perfect pentru tine.
Are 120x70cm si este din lemn, pictat cu vopsele acrilice si antichizat.
Are 3 etajere pe care poti aseza decoratiunile tale preferate si vine in set cu ornamente vintage lucrate manual, printre care: 3 inimioare din textil, doua stele din lemn, doua inimioare din lemn, un calut din lemn, doua conuri si un cuvant decorativ din lemn (Joy). Bradul poate fi decorat si cu luminite pentru un aspect deosebit pe timp de noapte.

Bradul poate fi atarnat pe perete sau sprijinit, si vine in doua culori - alb sau maro, asa ca te rugam sa specifici culoarea dorita atunci cand faci comanda.
The Vintage Christmas Tree este perfect atat pentru birou cat si pentru acasa, transformand totul intr-un Craciun de poveste.

The Vintage Christmas Tree este unicat, 100% handmade in Ro si costa 365 de lei. Pretul include si decoratiunile.

 Pentru alte cadouri si decoratiuni de Craciun apasa aici.

Pentru a vizita magazinul online apasa aici.



Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu