vineri, 17 octombrie 2014



Cea mai frumoasa parte a anului este atunci cand Craciunul se apropie. Atelierul nostru parca se transforma intr-un loc magic, in care iubirea, frumosul si copilaria se impletesc intr-o inspiratie superba care ne ajuta sa cream cadouri si decoratiuni deosebite. Vremea rece nu ne intristeaza, ba dimportriva, ne face sa ne gandim si mai mult la Craciun, la lucrurile cu care ii vom surprinde pe cei dragi, la turta dulce, cozonac si multa multa dragoste. Pentru ca este momentul in care toti luam o pauza si ne bucuram pur si simplu unul de celalalt asteptandu-l pe Mos Craciun. N-am rezistat sa nu iti aratam cateva dintre minunatiile care te asteapta anul acesta la noi in atelier.

Vedetele acestui sezon sunt decoratiunile in stil rustic scandinav, cu farmecul lor ce combina rosul si albul, impletind braduti, reni, inimioare si alte elemente decorative intr-un tot unitar cu adevarat special.

Nici decoratiunile vintage nu raman mai prejos, aerul lor aducandu-ne aminte de mirosul de cozonac.
Colectia noastra de Craciun este perfecta atat pentru a-ti decora caminul sau biroul, cat si pentru a fi daruita celor dragi. Daca ai nevoie de cadouri corporate cu adevarat speciale atunci esti exact unde trebuie, pentru ca decoratiunile noastre pot fi personalizate cu un mesaj, nume sau logo.
Nu ezita sa ne contactezi printr-un mail la contact@lecoseanimate.ro pentru mai multe detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu