sâmbătă, 18 octombrie 2014

 Cutia Little Unicorn s-a nascut dintr-o poveste frumoasa cu tema peisajului de basm. Este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si antichizata pentru un look vintage, apoi infrumusetata prin tehnica decoupage. Modelul este unicat, lucrat de artistii Le Cose Animate si te transpune intr-o lume a basmului, printre fluturi roz si inorogi. In nuante de mov, cutia  Little Unicorn combina fluturi si delicate fleur de lis, aceasta putand fi personalizata cu orice nume.
Little Unicorn Box are 20x30x15cm. Pentru ca fetita sau baietelul la care te gandesti sa se bucure ani la rand de ea, este protejata cu trei straturi de lac eco.

In interior are pe capac numele micutului si data nasterii. Pe partea de jos din interiorul cutiei poti pune orice mesaj doresti.

Cutia Little Unicorn costa 100 de lei si este unicat. 

Pentru mai multe decoratiuni si cadouri pentru pitici apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online de aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu