marți, 10 februarie 2015

Casuta Etnic este martisorul romanesc transmis de la bunici la nepoti, de la tata la fiu. Casuta martisor sta la loc de cinste, fie ca este vorba despre mama, sotia, sora, prietena sau sefa ta. Este personalizata cu numele persoanei care il va primi, iar mesajul poate fi modificat, asa ca daca vrei un alt mesaj nu ezita sa ne contactezi!
Casuta Etnic de martisor este din mdf de 3mm si are 7x7cm. Este infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, antichizata si lacuita pentru protectie. Are un snur vesel si cu siguranta ii va aduce zambetul pe buze.


Casuta Etnic de martisor costa 11 lei si este unicat.
Va rugam specificati ce personalizare doriti atunci cand faceti comanda. Nu uitati, comanda minima in magazin este de 50 de lei.
 Pentru alte martisoare si cadouri de primavara apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici. Cum comand?


Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu