joi, 12 februarie 2015

Lila's Beauty este o cutie delicata perfecta pentru a pastra amintirile de la nunta si pentru a aduna cadourile invitatilor.
Are 20x30x15cm si este din lemn, decorata prin tehnica decoupage-ului dupa un model original marca Le Cose Animate ce combina trandafiri lila si fluturasi, totul pe un background vintage. Innobilata cu dantela si inimioara lucrata manual din bumbac, cutia este unicat, un cadou minunat pentru proaspat casatoriti.
Cutia este antichizata si lacuita pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand si poate fi facuta si in varianta mare (40x30x15cm).
La interior este personalizata cu data nuntii si initialele mirilor iar la exterior cu nume si data, printre mesaje precum dream, love, smile.
Cutia Lila's Beauty costa 110 lei si este unicat.

 Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru nunta apasa aici.

Viziteaza magazinul nostruonline aici.
 
  

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresacontact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu